MASKİ, Eylül'de 303 Su Hırsızlığı Tespit Etti

MASKİ, Eylül'de 303 Su Hırsızlığı Tespit Etti
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

MASKİ, Eylül Ayında Kaçak Su Kullanımını Denetledi ve 3 Milyon Lira Tahakkuk Etti.

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2024 yılı Eylül ayı boyunca gerçekleştirdiği denetimlerde kaçak su kullanımını tespit ederek yüksek miktarda ceza kesti. Kaçak su kullanımıyla ilgili bilgilendirme ve ihbar çağrısında bulunuldu.

Eylül Ayı Denetimleri

MASKİ, Eylül ayında 3.090 noktada kaçak su denetimi gerçekleştirdi. Bu denetimler sonucunda, 303 kaçak su kullanımı tespit edildi. Kaçak su kullanımına yönelik yapılan tahakkuklar ise 3.372.739 TL olarak belirlendi.

Vatandaşlara Uyarı ve İhbar Çağrısı

MASKİ yetkilileri, suyun korunmasının gelecek için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, vatandaşları kaçak su kullanımı konusunda duyarlı olmaya çağırdı. MASKİ’den yapılan açıklamada, “Suyunu koru, geleceğini koru! Kaçak suya sessiz kalma!” denilerek, kaçak su kullanımının önlenmesi için Alo 185 Kaçak Su İhbar Hattı’nın aktif bir şekilde kullanılabileceği belirtildi.

İhbar hattı aracılığıyla vatandaşlardan gelen bildirimlerin gizlilik çerçevesinde değerlendirileceği de bildirildi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.