MİAD, Malatyalıları Yalnız Bırakmadı

MİAD, Malatyalıları Yalnız Bırakmadı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

MİAD Yönetim Kurulu, 26. Geleneksel Malatya Kayısı Festivali kapsamında Malatya’da bir dizi ziyaret ve etkinliklerde bulundular. 

MAİAD Başkanı Yunus Akdaş, MİAD Başkan Vekili Mehmet Zeki Baykal, Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Munyar, MİAD Temsilcisi Mevlüt Alçık, MİAD Ankara Şube Başkanı Ahmet Turan Özbey, göreve yeni başlayan Malatya Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

MİAD Başkanı Yunus Aktaş ve MİAD Heyeti, 26. Geleneksel Kayısı Festivali açılış töreni ve yürüyüş kortejine ve düzenlenen etkinliklere de katıldılar.

MİAD Heyeti,  MİAD Çocuk Sevgi Evlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile iş birliği içinde yürütülen ve  çocukların erken yaşta deneyler yaparak bilimsel kavramlarla tanışmasını, bilim ve teknolojiye yönelerek merak duygularının arttırılmasını amaçlayan Bilim Kuşağı Atölyeleri projesi nedeniyle düzenlenen etkinliğe de katıldı. 

MİAD Çocuk Sevgi Evlerindeki etkinlikte MİAD Başkanı Yunus Aktaş ve MİAD Heyeti, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Ayşegül Yıldırım,  İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran ile bir araya geldiler.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.