Muhtara Evinde Tekme Tokat Saldırı

Muhtara Evinde Tekme Tokat Saldırı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde hafriyat dökülmesi meselesinden dolayı başlayan tartışma nedeniyle mahalle muhtarının evini basan baba ve 2 oğlu , muhtara ve ailesine saldırdı.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Bekiruşağı Mahallesinde meydana geldi. Mahallede hafriyat dökülmemesi konusunda yaşanan tartışma sonrasında Mahalle Muhtarı Kamber Acilli’nin evine gelen Hıdır D. ile çocukları Barış ve Kemal D., burada muhtara ve ev sakinlerine saldırdılar. 

Evde bulunan kadınlarında hedef olduğu tekme ve tokatlı kavgayı yeni önce kadınlar, sonra bağrışmaları duyarak gelen mahalle sakinleri ayırmaya çalıştı.

Muhtarın evine yapılan saldırı ve kavga esnası ise evin 2 ayrı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Mahalle Muhtarı Kamber Acilli’nin şikayeti üzerine saldırganlar Hıdır D. ile çocukları Barış ve Kemal D., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Muhtar Acilli’nin avukatı Mehmet Nuri Koşar, olayın aynı zamanda görevi başındaki memura saldırı olduğunu belirterek, olayın hukuki anlamda tüm boyutlarıyla takip edileceğini ifade etti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.