Nazmi Erol, Malatya Defterdarı olarak atandı

Nazmi Erol, Malatya Defterdarı olarak atandı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

1 Eylül 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek düzenlemeyle, Malatya'nın da dahil olduğu 29 ilde Vergi Dairesi Başkanlıkları kapatılıyor. Türkiye genelinde illerdeki defterdarlık birimleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bünyesinde yeniden yapılandırılacak. 

Yeni düzenleme ile 2020 yılında Hatay Vergi Dairesi Başkanı görevinde bulunan ve ardından Ankara Gelir İdaresi Başkanlığı’nda görev yapan Nazmi Erol, Malatya Defterdarı olarak görevlendirildi.

Malatya’nın son Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı ise Adana Defterdarı olarak atandı.

Bu arada, İstanbul'da grup müdürü olarak görev yapan Malatyalı bürokrat Murat Aydın ise  Sivas Defterdarı olarak atandı. 

Bu arada, Malatya’da 2 yılı aşkın süre görev yapan Ahmet Balıkçı, esnaf ve mesleki kuruluşlarla iyi bir iletişim ve diyalog içinde bulunuyordu.

Malatya’da yaklmaşık 3 yıl süre görev yapan  Ahmet Balıkçı, görev süresi içinde vatandaş, iş dünyası, esnaf ve mesleki kuruluşlarla iyi bir iletişim ve diyalog içinde bulunuyordu. Özellikle deprem döneminde öz verili çalışmaları akabinde mücbir sebep kapsamında ki uygulamalarda hep mükellef bazlı çözüm odaklı bir çalışma içinde oldu.

Yeni yapılandırma kapsamında mevcut defterdarlık biriminin kapanması nedeniyle Malatya Defterdarı olarak görev yapan Fahrettin Palaoğlu Hazine ve Maliye Bakanlığı merkez teşkilatı bünyesinde görevlendirildi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.