Olimpiyat İkincisi Hatice Akbaş'a Ülkü Ocakları'ndan Tebrik ve Forma

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında 54 kiloda gümüş madalya kazanan Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, Malatya Ülkü Ocakları tarafından çiçek ve Ülkü Ocakları forması ile onurlandırıldı.

Olimpiyat İkincisi Hatice Akbaş'a Ülkü Ocakları'ndan Tebrik ve Forma
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 54 kilo kadınlar boks kategorisinde Türkiye’yi temsil ederek gümüş madalya kazanan Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, memleketi Malatya’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Malatya Ülkü Ocakları, Akbaş’a başarılarından dolayı tebriklerini sunarak, ona çiçek ve Ülkü Ocakları forması takdim etti.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, düzenlenen karşılama töreninde yaptığı konuşmada, “Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 54 kilo kadınlarda gümüş madalya kazanan hemşehrimiz Hatice Akbaş’ı şehir merkezimizde karşıladık. Türk sporuna sunduğu katkılarından dolayı başta babası ve antrenörü Kerem Akbaş’a ve değerli sporcumuz Hatice Akbaş’a teşekkür ediyoruz,” ifadelerini kullandı. 

Şengönül, Hatice Akbaş’ın başarısının Malatya ve Türkiye için gurur kaynağı olduğunu belirtti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.