Ölmeztoprak: Hizmet çıtasını yükseltmeye özen gösteriyoruz

Ölmeztoprak: Hizmet çıtasını yükseltmeye özen gösteriyoruz
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık ve partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesindeki Yaka Mahallesi’ni ziyaret etti. 

Vatandaşlarla sohbet toplantısı yapan Kara Ölmeztoprak, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Ziyaretin ardından Tecde Yolu üzerinde faaliyet gösteren esnafla buluştu ve ticaret süreçleri hakkında bilgi aldı.


-Yaka Mahallesi’nde Doğalgaz Talebi Öncelikli Hedef


Yaka Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili  Ölmeztoprak, mahalledeki doğalgaz eksikliği, altyapı ve eğitim hizmetleri gibi konuların gündeme geldiğini belirtti. Ölmeztoprak, "Yaka Mahallemizdeki hanımefendiler, doğalgazsız tek bir ev kalmamasını istiyor. Bu talep, bizim de en öncelikli hedefimiz. Ayrıca eğitim talepleri ve sağlık hizmetlerine erişim konularını da detaylandırdık. İl Sağlık Müdürlüğümüzle bu konuda diyalog halindeyiz, inşallah neticeyi hafta başında belirleyeceğiz" ifadelerini kullandı.


-Esnaf Ziyaretlerinde Ticari Süreçler ve Ulaşım Ön Planda


Tecde Yolu’ndaki esnaf ziyaretinde  Ölmeztoprak, bölgedeki ticaret döngüsü ve ulaşım sorunlarıyla ilgili esnafların taleplerini dinledi. "Esnafımıza selam verip hal hatır sorduk, ticaret sirkülasyonunu değerlendirdik. Özellikle kafe ve restoran tarzı işletmelerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, onlara nasıl daha fazla alan sağlayabileceğimizi konuştuk. Hemşerilerimizin ticari memnuniyetlerini artırmak için hizmet çıtasını yükseltmeye özen gösteriyoruz." dedi.

Ziyaretler sonrası  Ölmeztoprak, vatandaşların ve esnafın taleplerinin dikkate alındığını ve gerekli adımların atılacağını belirterek, ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.