Ölmeztoprak, Yamaç Mahalle Sakinlerini Dinledi

Ölmeztoprak, Yamaç Mahalle Sakinlerini Dinledi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti yetkilileri, Yamaç Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Kılıç’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda mahalle ihtiyaçlarını ele aldı.

Yamaç Mahallesi’nde gerçekleştirilen muhtarlık toplantısına, AK Parti Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak’ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kamil Bayındır, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Aslan ve Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Hakverdi de katıldı. 

Toplantıda, mahalle sakinlerinin ulaşım, yol ve imar konularındaki talepleri detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Toplantıda mahalle ihtiyaçlarının net bir şekilde belirlendiğini ifade eden Milletvekili Kara Ölmeztoprak, “Muhtarımız ve teşkilatımız, Yamaç Mahallesi’ne en iyi hizmeti sunma amacıyla azimle çalışacak ve bizler de ilerleyen toplantılarda müjdeli haberlerle sizlerin karşısında olacağız inşallah” dedi. 

Ayrıca, mahalle sakinlerinin özel destek ihtiyaçlarının büyük bir hassasiyetle değerlendirileceğini belirten Kara Ölmeztoprak, düzenli hane ziyaretlerinin sürdürüleceğini ve ihtiyaçların karşılanması hususunda gerekli gayreti göstereceklerini vurguladı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.