Ölmeztoprak'tan Doğanyol Çıkartması

Ölmeztoprak'tan Doğanyol Çıkartması
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak, Doğanyol’da vatandaşlardan esnafa, partililerden muhtarlara kadar geniş bir kesimle bir araya geldi. Ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen Kara Ölmeztoprak, çözüm için çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak, Doğanyol ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette mahalle ve vatandaşlarla buluştu. 

Ölmeztoprak’a ziyaretlerinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Üner Özer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeynal Abidin Ayaydın, Doğanyol İlçe Başkanı Suhat Öz, Doğanyol Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Conger, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve yerel yöneticiler eşlik etti. 

Milletvekili, vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip çözüm yolları arayacaklarını belirtti.

Doğanyol’da Merve ve Şahin çiftini evlerinde ziyaret eden Ölmeztoprak, ailelerinin özel ihtiyaçlara sahip çocuklarının tedavi süreçlerini dinleyerek, sağlık ve sosyal destek konularında yardımcı olacaklarını ifade etti. "Bu zor süreçte onların yanında olup sorunlarına çözüm arayacağız," dedi.

AK Parti Doğanyol İlçe Başkanlığı’na da bir ziyaret gerçekleştiren Kara Ölmeztoprak, parti teşkilatın çalışkanlığını takdir ettiğini belirtti ve ilçe başkanı ve ekibinin özveriyle çalıştığını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanyol İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve ekibini ziyaret eden Ölmeztoprak, Cumhur İttifakı’nın güçlenmesi ve ortak hedefler doğrultusunda kararlı bir şekilde çalışmanın önemine dikkat çekti.

Doğanyol İlçe Merkezi ve Gökçe Mahallesi’nde esnafla bir araya gelen Kara Ölmeztoprak, kıraathanelerde mahalle sakinleriyle çay içerek sıcak sohbetler gerçekleştirdi.

Damlı Mahallesi’nde ev ziyaretinde de bulunarak, mahalle muhtarı Mahmut Demirhan ile mahallelinin sorunlarını görüştü.

Doğanyol ilçesi Burç Mahallesi’nde, ev ziyaretinde bulunan Ölmeztoprak, Kurnalı Mezrası ve Pütürge ilçesi Bakımlı Köyü de ev ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

Ölmeztoprak, Doğanyol’da gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programı sırasında vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinleyip çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarını belirtti. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.