"Özgürlükleri genişlettik, ekonomiyi güçlendirdik"

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, partinin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 23 yıllık başarı hikayesinin milletin iradesi, cesareti ve inancının bir yansıması olduğunu belirtti. Gören, "Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, partinin kurulduğu günden bu yana milletin güveni ve desteği ile büyüdüğünü ve güçlendiğini ifade etti. Gören, "14 Ağustos 2001 tarihinde 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek çıktığımız bu yolda, milletimizin güvenine layık olduk. Türkiye’yi dev projelerle buluşturduk, özgürlükleri genişlettik, ekonomiyi güçlendirdik" dedi.


AK Parti Malatya İl Başkanı Gören, mesajının sonunda, 23 yıllık başarı hikayesinin sadece bir siyasi hareketin değil, aynı zamanda milletin iradesinin, cesaretinin ve inancının bir yansıması olduğunu vurguladı. Gören, "Bu başarı hepimizin, bu gurur Türkiye’nin gururudur. Partimizin kurucu değerlerinden sapmadan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuzu hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" ifadeleriyle birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.