"Projeleri çok yakından takip ediyor"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek deprem sonrası yapılan yatırımları ve projeleri istişare etti. Başkan Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu da ziyaret etti.


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Malatya’daki deprem sonrası yürütülen projeler, yapılan yatırımlar ve gelecek planları ele alındı. Başkan Er, Bakan Yerlikaya’nın şehre yönelik yatırımları yakından takip ettiğini belirtti.

“Bakanımız Yatırımları Yakından Takip Ediyor”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Er, şunları ifade etti:
İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek, şehrimizde yapılan yatırımları, gelinen durumu ve önümüzdeki süreçte neler yapabileceğimizi etraflıca istişare ettik. Sağ olsun, Sayın Bakanımız başta AFAD Başkanlığı olmak üzere, Malatya’mız için yapılan yatırımları ve hazırlanan projeleri çok yakından takip ediyor. Şehrimize ve hemşehrilerimize sundukları kıymetli katkılardan dolayı, hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.”

Altyapı yatırımlarını detaylıca istişare ettik”

Bu arada, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu da ziyaret ederek görüştü. Başkan Er,  “Malatya'mız için yapılan ve planlanan ulaşım ile altyapı yatırımlarını detaylıca istişare ettik. Sayın Bakanımıza; çalışmalarımıza sundukları katkılardan, şehrimize ve hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı. 

malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.