Pütürge'de Yangın Kontrol Altına Alındı

Malatya’nın Pütürge ilçesi Gündeger Yediyol mevkiinde arazi yangını ile başlayıp rüzgarın etkisi ile ormanlık alana ve bahçelere sıçrayan yangın gece yarısı kontrol altına alındı.

Pütürge'de Yangın Kontrol Altına Alındı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Pütürge Gündeğer-Yediyol Mevkiinde çıkan  ve kısa sürede büyük bir alana yayılan Orman-Arazi-Ot yangınına Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait  ait 8 araç 54 personel, Orman Bölge Orman Bölge Müdürlüğüne ait 4 Araç, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Dairesi Başkanlığı’na bağlı 4 iş makinesi müdahalede bulundu. 


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, gece saat 23.30 sularında yapıtğı açıklamada yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Er, “Bugün Malatya Pütürge Gündeğer-Yediyol mevkiinde çıkan yangına 10’dan fazla aracımız 50’den fazla personelimizle müdahalede bulunduk.

Ekiplerimizin yoğun gayretleriyle yangın kontrol altına alındı. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Sıcaklıkların artış gösterdiği bugünlerde lütfen olası facialarla karşılaşmamak için daha dikkatli ve hassas olalım.”  dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.