'Sınav Kazandıran Taktikler' semineri ilgi gördü

'Sınav Kazandıran Taktikler' semineri ilgi gördü
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nun katılımıyla düzenlenen 'Sınav Kazandıran Taktikler' seminerine gençler yoğun ilgi gösterdi. Müftüoğlu, öğrencilere sınavlara hazırlık ve etkili çalışma yöntemleri hakkında önemli tavsiyelerde bulundu.


Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sınav Kazandıran Taktikler' semineri, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 'Gri Koç' olarak bilinen Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte, öğrenciler sınavlara hazırlık sürecinde nasıl verimli çalışmaları gerektiği konusunda bilgilendirildi.

“Planlı ve Disiplinli Çalışmanın Önemi”
Seminerde konuşan Gökhan Müftüoğlu, sınavlara hazırlık, stres yönetimi, zamanın verimli kullanılması ve etkili ders çalışma yöntemleri hakkında öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Yaklaşık iki saat süren etkinlikte Müftüoğlu, gençlerin sorularını yanıtlayarak motivasyon ve başarıya odaklanma konularını ele aldı.

Yeşilyurt'ta Eğitim ve Kültürel Faaliyetler Artıyor
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, gençlerin eğitimine katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerin önemini vurguladı. Başkan Geçit, Müftüoğlu’na teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Sizler bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Derslerinizde ve sınavlarınızda başarılı olmanız için her türlü desteği veriyoruz. Sınavlarda başarılı olmanın en önemli anahtarı planlı, sistemli ve özverili çalışmaktadır. Çalışan, emek veren ve mücadele eden insan asla kaybetmez. Başarılar diliyorum.”

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.