"Sokağın Eminisiniz"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

malatyagazete.com - Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlçenin dört bir yanında çalışan temizlik personelinin önemine dikkat çeken Taşkın, temizlik faaliyetlerinin sadece hijyen değil, aynı zamanda güvenlik açısından da kritik olduğunu vurguladı.

Başkan Taşkın, personelle buluşmasında yaptığı konuşmada, temizliğin hem günlük hayatın hem de inançlarımızın temel bir unsuru olduğunu belirterek, "Siz dünyanın en güzel işini yapıyorsunuz. Sokakları, şehri temizliyorsunuz. İnsanların temiz bir sokakta yürümesi size bağlı. Temizlik, dinin yarısıdır. Bu bilinçle hareket etmemiz gerekiyor ve işimizi severek yapmalıyız" dedi.

"Sokağın Eminisiniz"

Taşkın, temizlik personelinin sadece temizlik değil, aynı zamanda güvenlik açısından da önemli bir görev üstlendiğini belirtti:
"Belediye başkanlarına ‘şehrin emini’ denir, sizler de çalıştığınız sokağın, caddenin eminisiniz. Bir anne çocuğunu bakkala gönderdiğinde belediye personelini sokakta gördüğünde daha güvenle hareket eder. Çalıştığınız sokakla bütünleşmeniz lazım. Gitmediğiniz gün aklınız orada kalacak. Sevdiğiniz iş dünyanın en önemli işidir. Severek yapmazsanız başarılı olamazsınız."

Ziyaret sırasında personelin moral ve motivasyonunu artıran Başkan Taşkın, tüm çalışanlara teşekkür ederek Battalgazi’yi el birliğiyle güzelleştireceklerini ifade etti. Samimi ve sıcak yaklaşımı, temizlik işçileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.