Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri toplanarak imha edildi

Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri toplanarak imha edildi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbarları da değerlendirerek, gıda ürünlerinin uygun koşullarda muhafaza edilmesi ve son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışının önlenmesi amacıyla denetimlerini yoğunlaştırdı. Ticaret İl Müdürlüğü ile koordineli çalışan ekipler, marketlerde gerçekleştirdikleri incelemelerde son kullanma tarihi geçmiş ürünleri topladı ve imha etti.

 Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli, denetimlerin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirterek, "Vatandaşlarımızın alışverişlerini temiz ve düzenli alanlarda yapmaları, sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmaları için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Tarihi geçmiş ve vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden ürünlere tavizsiz bir şekilde müdahale ediyoruz," dedi.

Denetimlerin kesintisiz devam edeceğini vurgulayan Dikenli, vatandaşlardan aldıkları ürünlerin son kullanım tarihlerini kontrol etmelerini ve şüpheli durumlarda Ticaret İl Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bildirimde bulunmalarını istedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.