"Sorunları Sizlerden Dinlemeye Devam Edeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Tandoğan Mahallesi'nde düzenlenen "Mahalle Sizin, Söz Sizin" programında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin de katıldığı buluşmada, vatandaşların sorunları ve talepleri dinlendi. Başkan Taşkın, sorunların çözümü için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, konuşmasında mahalle sakinlerinin taleplerine odaklanarak, “Beş aydır her hafta bir mahallemizde sizlerle buluşuyoruz. Programın formatı gereği az konuşup, sözü size bırakıyoruz. Mahalle muhtarımızla sürekli temas halindeyiz ve sorunları dinliyoruz. Bugün de sizlerden dinleyerek çözüm yolları bulmaya çalışacağız. Katılımınız için teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Gören: Amacımız Sorunları Yerinde Dinlemek

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, programda yaptığı konuşmada, sorunları yerinde dinlemenin önemine vurgu yaptı. “Bugün Tandoğan Mahallesi'ndeyiz ve sorunları bizzat sizlerden dinleyip çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Bu buluşmalar sayesinde, uzun siyasi konuşmalar yapmaktansa, sizlerin problemlerine çözüm arıyoruz. Bu buluşmayı organize eden Bayram Başkanımıza teşekkür ederim,” dedi.

Kahveci: Deprem Yaralarını Sarmaya Devam Ediyoruz

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, programın önemine dikkat çekerek, “Bu buluşmaları düzenli aralıklarla yaparak mahallelerimizdeki eksiklikleri yerinde tespit ediyoruz. 6 Şubat depremi sonrası Malatya’mız büyük bir yıkım yaşadı, ancak yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Tandoğan Mahallesi'ndeki eksikleri de not aldık ve takipçisi olacağız,” diye konuştu.

Başkan Taşkın ve ekibi, vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye yönelik çalışmalarını sürdürme sözü vererek programı sonlandırdı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.