"Sorunların çözümü için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak, Malatya Merkez Geçici Ticaret Çarşısı'nda esnafın taleplerini dinleyerek,  iletilen sorunların çözümü için çalışmaların başlatıldığını duyurdu.


AK Parti Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak, Malatya Merkez Geçici Ticaret Çarşısı'nda incelemelerde bulundu. Esnafların ilettiği talepler doğrultusunda, mevcut durumu yerinde görmek amacıyla ziyarette bulunan Kara Ölmeztoprak, esnafın sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek için ilgili kurumlarla diyalog kurulduğunu belirtti.


Milletvekili  Ölmeztoprak, esnafın her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, "Sorunların çözümü için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz" dedi. 

Ölmeztoprak, ziyaretin ardından, gerekli işlemler için çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

-Muhtarlarla bir araya geldi

Milletvekili Ölmeztoprak, Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Cebrail Yılmaz, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci, İnönü Mahallesi Muhtarı Mehmet Cengiz, Çukurdere Mahallesi Muhtarı Fatih Gönültaş ve Koyunoğlu Mahallesi Muhtarı Aliseydi Özdemir ile bir araya gelerek, sorun ve talepler konusunda istişarelerde bulundu.

Ölmeztoprak, “Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini yerine getirmek için her zaman diyalog içinde kalacağız. Güçlü Türkiye’miz ve Malatya’mız için belediyelerimiz ve tüm kurum ve kuruluşlar ile bir arada çalışarak meseleleri birlikte çözeceğiz.” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.