STK Temsilcileri Anlattı, Bakan Yardımcısı Dinledi

STK Temsilcileri Anlattı, Bakan Yardımcısı Dinledi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'un katılımıyla Malatya Valiliğinde gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısı'nda Mücbir Sebep Hali’nin uzatılması başta olmak üzere esnaf ve sanatkârların, sanayici ve tüccarların, meslek gruplarının sorun ve talepleri masaya yatırıldı.

Malatya Valiliği’nde Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla Malatya’nın ekonomik durumunun masaya yatırıldığı istişare toplantısı düzenlendi.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla gerçekleşen toplantıya  Vali Seddar Yavuz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ, Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı, Defterdar Fahrettin Palaoğlo,  ESOB Başkanı Şevket Keskin, Baro Başkanı Onur Demez, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, TSO Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi  Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Malatya İl Temsilcisi Şefik Şengün, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Er, MÜSİAD Şube Başkanı Yunus Akçin, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, I. OSB Müdürü Remzi Yaşar, II. OSB Müdürü Vahap Erdem ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar. 

Toplantıda Mücbir sebep hali süresinin uzatılması başta olmak üzere deprem bölgesindeki ekonomik durumlar ve çözüm önerileri istişare edildi. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.