Sultansuyu'nun 15 Tayı İstanbul'da Satılacak

Sultansuyu'nun 15 Tayı İstanbul'da Satılacak
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Sultansuyu Tarım İşletmesi, 15 baş safkan elit Arap koşu tayını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor. 

İhale, 24 Eylül 2024 Salı günü saat 12.00’de İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda, TİGEM Alım - Satım ve İhale Komisyonu huzurunda gerçekleştirilecek. Satışa sunulacak her tay için belirlenen geçici teminat bedeli 200.000 TL olarak açıklandı.

Yayınlanüan ilana göre; ihaleye katılmak isteyenler, www.tigem.gov.tr adresinde ve Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde yer alan ihale şartnamesine ulaşabilirler. İhaleye katılacakların, tebligat için adres beyanı, TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı, geçici teminat, imza beyannamesi ve tüzel kişiliklerde gerekli yetki belgelerini ibraz etmeleri gerekiyor. Vekâleten katılacak kişilerin ise noter tasdikli vekâletname sunmaları şart.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.