TARSİM'den Malatya Çıkartması

TARSİM'den Malatya Çıkartması
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

TARSİM Genel Müdürü Bekir Engürülü ve beraberindeki heyet, Malatya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar ile bir araya gelen heyet, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin geliştirilmesi ve sigorta penetrasyon oranının artırılması konularında istişarelerde bulundu.

Tarım Sigortaları İçin Ortak Çalışmalar

Ziyaretin ardından açıklama yapan TARSİM Genel Müdürü Bekir Engürülü, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin yaygınlaştırılması ve çiftçilerin daha fazla faydalanabilmesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz için teşekkür ederim, tarım sigortalarının yaygınlaşması konusunda birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız” şeklinde konuştu.

Malatya’da Bilgilendirme Toplantısı

Aynı gün, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez ve Malatya Bölge Birlikleri ile Bereket Sigorta çalışanlarının katılımıyla Malatya’da düzenlenen toplantıda, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi ve uygulamaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya katılan isimler arasında Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanlığı Çalışma Grubu Sorumluları Seyfettin Gün ile Mahmut Bıçaklı, TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Bekir Engürülü, Genel Müdür Yardımcısı Tufan Özel, Bereket Sigorta Genel Müdürü Faruk Gökçen yer aldı. Programa ayrıca TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ve Bereket Sigorta’dan yetkililer de katıldı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.