TEKNOFEST'te Pütürge'den Büyük Başarı

TEKNOFEST'te Pütürge'den Büyük Başarı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Pütürge Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, hazırladıkları robot projesi ile Türkiye'nin en büyük teknoloji festivallerinden biri olan TEKNOFEST'in Antalya finaline katılmaya hak kazandı. 10. sınıf öğrencilerinin kurduğu Robotik Kulübü, Matematik öğretmeni Rabia Okutan’ın öncülüğünde bu büyük başarıyı elde etti.

Final Antalya'da Gerçekleşiyor

5-8 Eylül tarihlerinde Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen yarışma finallerinde, Türkiye'nin dört bir yanından gelen teknoloji tutkunları yarışıyor. Pütürge Endüstri Meslek Lisesi'nin başarılı ekibi de bu zorlu finalde yer alarak büyük ödül için mücadele edecek.

Selçuk Bayraktar ile Buluştular

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile bir araya gelen Pütürge Endüstri Meslek Lisesi ekibi, projelerini tanıtma fırsatı buldu. Finalde başarılı olan ekipler, ödüllerini TEKNOFEST Adana’nın ana sahnesinde teslim alacak.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.