"TMO'nun kayısı alım süreci üzerine verimli görüşmeler yapıldı"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’ın Malatya ziyaretinde kayısı alım süreci üzerine verimli görüşmeler yapıldığını duyurdu.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, TMO tarafından kuru kayısı alımı konusunda önemli gelişmelerin olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’ın Malatya ziyaretinde kayısı alımı süreci üzerine görüşmeler gerçekleştirildiğini belirtti.


Başkan Sami Er, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “TMO Genel Müdürü Sayın Ahmet Güldal’a, Malatya’mızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaret kapsamında, Malatya’mız için büyük önem arz eden ve çiftçilerimizin heyecanla beklediği kayısı alımı süreci üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Bu kritik konuda yaptığımız istişarelerin, hem üreticilerimiz hem de bölge ekonomimiz için önemli sonuçlar doğuracağına yürekten inanıyorum.

TMO Genel Müdürü  Ahmet Güldal, Vali Seddar Yavuz'u da ziyaret ederek bir süre görüştü.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.