Türkiye Birincisine Başkan Geçit'ten Tebrik Ziyareti

Türkiye Birincisine Başkan Geçit'ten Tebrik Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısal Türkiye birincisi olan Arda Taşdemir’i ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, öğrenciyi ve ailesini tebrik etti.

6 Şubat depremleri öncesinde ailesiyle birlikte yaşadığı Malatya’da Fetih Gemuhluoğlu Fen Lisesi'nde eğitim gören Arda Taşdemir, depremlerin ardından ailesi ile birlikte 5 ay kaldığı Elazığ’da eğitimini Cemil Meriç Fen Lisesi'nde tamamladı.

Geçtiğimiz yıl ilk 5 bine girmesine karşın tercih yapmayarak bu yılda sınava hazırlık yapan Arda Taşdemir, AYT oturumunda sayısal Türkiye birincisi oldu. 

Yeşilyurt ilçesine bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde oturan Arda Taşdemir’i beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ile birlikte ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, öğrenciyi ve ailesini başarıdan dolayı tebrik etti.

Başkan Geçit, “YKS sınavında, AYT Sayısal alanında Türkiye birincisi olan Arda Taşdemir'i ziyaret ettik. Genç kardeşimizle başarıları ve geleceğe dair planları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu önemli başarısından dolayı kendisini ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.