Vatandaşlar taleplerini ileterek çözüm önerilerini sundular

Vatandaşlar taleplerini ileterek çözüm önerilerini sundular
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in seçim vaatlerinden biri olan ve mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyerek çözümler üretmeyi amaçlayan "Başkanım Yanımda" projesi kapsamında düzenlenen toplantıların yedincisi Sütlüce Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in yanı sıra, su, kanalizasyon, doğalgaz ve elektrik gibi altyapı hizmetlerinden sorumlu kurumların yetkilileri de katıldı. Mahalle sakinleri, bire bir taleplerini ileterek çözüm önerilerini sundular.


Toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er ile birlikte düzenlediğimiz bu toplantılar oldukça verimli ve güzel geçiyor. Bugün Sütlüce Mahallesi'nde hemşehrilerimizin taleplerini yerinde dinledik ve çözümler üzerine fikir alışverişi yaptık. Göreve geldiğimiz günden beri üretken ve çözüm odaklı çalışmaya özen gösteriyoruz. Sütlüce mahallemize seçim döneminde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Hemşehrilerimizin taleplerini çözüme kavuşturmak öncelikli görevimizdir" dedi.


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, şehri planlı ve doğru yatırımlarla yeniden inşa etmeye çalıştıklarını belirterek, "Birinci önceliğimiz, en son insanımız kalıcı konutuna erişene kadar durmadan çalışmaktır. Malatya’yı eskisinden daha güzel bir şehir haline getireceğiz, bunu hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı. Toplantı sonrası mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri taleplerini tek tek ileterek çözüm önerilerini yetkililere aktardılar.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.