Yeni Malatyaspor, Erzurum Yolcusu

Yeni Malatyaspor, Erzurum Yolcusu
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Erzurumspor Futbol Kulübü'ne konuk olacak. 

Sarı siyahlı takım, sezonun ilk haftasında Pendikspor maçına çıkmayarak hükmen 3-0 mağlup sayıldı ve 3 puanı silindi. İkinci haftada Esenler Erokspor ile oynayacağı maç ise ertelendi. İlk lig karşılaşmasına ancak üçüncü haftada Şanlıurfa’da çıkan Malatya temsilcisi, Keçiörengücü’ne 1-0 yenildi.


Üç hafta sonunda bir maça çıkmayan, bir maçı ertelenen ve bir maçı ise kaybeden Yeni Malatyaspor, eksik 3 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Sezona puan kayıplarıyla başlayan sarı siyahlı ekip, Erzurumspor FK karşılaşmasını kazanarak kötü gidişatı tersine çevirmek istiyor. 

1 Eylül Pazar günü saat 19.15’te Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmada, iki takım daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 4’ünü Erzurumspor FK kazanırken, Yeni Malatyaspor ise 2 galibiyet elde etti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.