Yeni Malatyaspor'da 26 Oyuncunun Lisansı Çıkartıldı

Yeni Malatyaspor'da 26 Oyuncunun Lisansı Çıkartıldı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Trendyol 1. Lig’de bu sezon ligden çekilmek isteyen ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu talebi reddedilen Yeni Malatyaspor’da hareketli günler yaşanıyor. 

Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntıların ardından bu sezon da hazırlıksız olan ve transfer tahtası kapalı durumda bulunan sarı-siyahlı ekip, hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilme talebinde bulundu. Ancak bu talebi reddedilen Yeni Malatyaspor, ilk haftada Pendikspor maçına çıkmadı. İkinci haftada Esenler Erokspor ile oynayacağı maç ise ileri bir tarihe ertelendi.


TFF’nin desteğiyle yeniden maçlara çıkma hazırlığı yapan Yeni Malatyaspor, kiralıktan dönen ve altyapıdan profesyonel yapılan oyuncuların lisanslarını çıkardı. Yeni sezona sıkıntılı başlayan takımın kadrosunda yer alacak oyuncular ise şöyle: Abdulsamed Damlu, Alperen Arslan, Atakan Müjde, Berat Yaman, Burak Efe Yaz, Cengizhan Akgün, Çınar Yıldızlı, Emircan Bayrakdar, Enes Savucu, Eray Şişman, Erşan Yaşa, Ferhat Canlı, Halil İbrahim Atcı, Kerem Altunışık, Mehmet Güneş, Mehmet Emin Taştan, Mert Miraç Altıntaş, Metehan Ünal, Muhammed Enes Salik, Muhammed Emir Ulusoy, Murat Şamil Güler, Osman Katipoğlu, Ömer Çağrı Ataş, Talha Buluş, Umut Taniş, Yiğit Ulaş.

Yeni Malatyaspor’un önümüzdeki haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği ve TFF’nin desteğiyle ligde tutunup tutunamayacağı merakla bekleniyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.