Yeni Malatyaspor'da belge krizi

Yeni Malatyaspor'da belge krizi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Adil Gevrek yönetimindeki Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör krizi çözüme belgelerle gidildi! Manisa FK'ya 5-1 yenilen Yeni Malatyaspor'da teknik direktör olarak sahaya belgesi yeterli olan Devriş Deniz çıktı.

Belge Krizi Nedeniyle Sahada Devriş Deniz

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında oynanan Manisa FK-Yeni Malatyaspor maçında, teknik direktörlük koltuğunda beklenmedik bir isim yer aldı. Yeni Malatyaspor’un asıl teknik direktörü Murat Uçkun’un, belge yetersizliği nedeniyle sahada yer alamadığı ortaya çıktı. Kulübün, bu nedenle daha önce ihtar aldığı öğrenilirken, bu sorunu çözmek için UEFA Pro Lisanslı Devriş Deniz, teknik direktör olarak gösterildi.

Murat Uçkun Kulübede, Deniz Resmi Olarak Takımın Başında

Maçta teknik direktörlük belgeleri yeterli olmadığı için sahaya çıkamayan Murat Uçkun’un yerine, Yeni Malatyaspor'un teknik direktör listesine Devriş Deniz’in adı yazıldı. Sahada takımın başında Deniz yer aldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısına da Deniz katılırken, Uçkun’un takımdaki görevine devam ettiği fakat yalnızca belge eksikliğinden dolayı sahada yer almadığı belirtildi.

Yeni Malatyaspor, daha önce belge yetersizliği nedeniyle ihtar aldığı için, Uçkun yerine Devriş Deniz’i teknik direktör olarak göstermek zorunda kaldı. Böylelikle kulüp, olası bir cezanın önüne geçmiş oldu. Yönetim tarafından alınan bu karar, Yeni Malatyaspor’un yönetim sorunlarına dair yeni bir tartışmayı da gündeme getirdi.

Gevrek Yönetimi Eleştirilerin Odağında

Adil Gevrek’in başkanlığını yaptığı Yeni Malatyaspor’da yaşanan bu kriz, yönetim üzerindeki eleştirileri yeniden artırdı. Taraftarlar, takımın yönetimindeki belirsizlikler ve kararların Yeni Malatyaspor’a zarar verdiğini savunuyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.