Yeni Malatyaspor'un O Listede 26 Dosyası Var

Yeni Malatyaspor'un O Listede 26 Dosyası Var
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) bugün itibariyle ‘transfer yasağı’ sayfasını güncelledi. Yeni güncelleme ile birlikte daha önceden yasaklı kulüpler arasında 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yer aldı.

FIFA tarafından daha önce üç dönem transfer yasağıyla cezalandırılan Yeni Malatyaspor’da, bu dönem sona erse de alacaklı olan futbolcuların dosyaları nedeniyle sarı siyahlı takımın transferdeki yasağı sürüyor.

Daha önce 31 dosyası bulunan Yeni Malatyaspor’un yeni güncellemeyle dosya sayısının 26 olduğu kaydedildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kulübün borç sorununu halledip, transferin önünü açmak için Almanya’da kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da transferin önünün açılması adına başlatılan çalışmalar devam ediyor. Takımın üzerindeki borç yükünden kurtulması adına başlatılan çalışmalarda mesafe kat edilirken kısa süre içerisinde birçok konunun netlik kazanması bekleniyor.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, çalışmaları hızlandırmak ve transferin önünü açmak için görüşmelerini EURO 2024 maçlarının oynandığı Almanya’ya gitti. Gevrek, Almanya’da hem Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hem Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Gevrek, Bakan Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı görüşmede kısalan süreç nedeniyle çalışmaların ve verilecek desteklerin hızlandırılmasını talep etti. Görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. / Malatya Söz Gazetesi 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.