Yeşilyurt Belediyesi 4. Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Yeşilyurt Belediyesi 4. Yaz Spor Okulları Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediyesi'nin düzenlediği 4. Yaz Spor Okulları, yoğun ilgi gören kapanış programıyla sona erdi. Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi'nin katkı sunduğu Yaz Spor Okulları’nda 1.937 sporcu, uzman antrenörler eşliğinde 12 farklı branşta eğitim aldı.


Yakınca Spor Salonu’nda veliler, antrenörler ve sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen kapanış programında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, sporun çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine sağladığı katkılardan bahsetti. Geçit, “Yaz Spor Okulları’nda çocuklarımızın sportif yeteneklerini geliştirdik, toplumsal iletişimlerini güçlendirdik. Bu tür kurslar, çocuklarımızın sağlıklı bir hayata sahip olması ve gelecekle ilgili hayallerini gerçekleştirmeleri için büyük önem taşıyor,” dedi.


Başkan Geçit, sosyal ve sportif faaliyetlerin şehrin normalleşme sürecine de önemli katkılar sağlayacağını ifade ederek, "Sadece inşaat faaliyetleri değil, spor ve kültürel aktivitelerle şehrimizi moral değerleriyle birlikte daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız," diye ekledi. Program, Yaz Spor Okulu antrenörlerine teşekkür plaketi ve sporculara başarı belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.