Yeşilyurt Belediyesi'nden E-Bülten Atağı

Yeşilyurt Belediyesi'nden E-Bülten Atağı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit başkanlığındaki Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşları hızlı ve pratik bir şekilde bilgilendirmek amacıyla dijital "E-Bülten" yayınını başlattı. Belediye Başkanı Geçit’in talimatı doğrultusunda, Yeşilyurt Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan E-Bülten'in ilk sayısı yayınlandı. Bültende, belediyenin ilçe genelindeki hizmetlerine, gelecek hedeflerine ve başkanın faaliyetlerine yer verilecek.

Tüm Belediye Faaliyetlerine Tek Tuşla Erişim

Aylık olarak yayınlanacak olan E-Bülten, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in bir aylık sürede gerçekleştirdiği toplantılar, mahalle ziyaretleri, alt ve üst yapı yatırımları gibi birçok konuyu kapsıyor. Vatandaşlar, cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarından bu dijital yayına erişerek Yeşilyurt Belediyesi'nin tüm hizmetlerine kolayca ulaşabilecek.


Yeşilyurt Belediyesi, dijital çağın gereksinimlerine uygun olarak başlattığı E-Bülten ile vatandaşlarına daha hızlı ve etkin hizmet sunmayı hedefliyor. Bültende yer alacak bilgilere Yeşilyurt Belediyesinin resmi internet sitesi, sosyal medya hesapları ve SMS bilgilendirmeleri aracılığıyla erişim sağlanabilecek.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.