Yeşilyurt Belediyesinden ‘Sınav Kazandıran Taktikler'

Yeşilyurt Belediyesinden ‘Sınav Kazandıran Taktikler'
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediyesi, sınavlara hazırlanan gençler için düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekliyor. Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, 1 Ekim Salı günü gençlerle buluşarak sınavlara yönelik önemli tüyolar paylaşacak.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in seçim vaatlerinden olan ‘Ücretsiz YKS ve LGS’ kurslarının ardından, sınavlara hazırlık sürecindeki öğrencilere yönelik destekler sürüyor. Son olarak, gençlerin eğitim hayatına katkı sağlayan önemli isimlerden biri olan Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, 1 Ekim Salı günü saat 18:30’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde gençlerle buluşacak.


‘Sınav Kazandıran Taktikler’ seminerinde, Müftüoğlu sınav stresini yönetme, verimli çalışma yöntemleri, zaman yönetimi ve motivasyon gibi konularda gençlere önemli bilgiler verecek. Deprem sonrası motivasyon kaybı yaşayan öğrencilere yönelik seminerin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Başkan Geçit, “Öğrencilerimizi, alanında yetkin isimlerle bir araya getirerek sınav kaygılarını azaltmayı ve motivasyonlarını artırmayı hedefliyoruz” dedi.


Yeşilyurt Belediyesi’nin ücretsiz YKS ve LGS kursları kapsamında düzenlediği etkinlikler devam ederken, Başkan Geçit tüm öğrencileri bu önemli seminere davet etti. İlçede eğitim, seminer ve konferanslarla öğrencilere yönelik desteklerin süreceğini belirten Geçit, “Bu programlarla başarıya giden yolda gençlerimizi daha da motive etmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.