Yeşilyurt Belediyesinin filosuna 15 yeni iş aracı eklendi

Yeşilyurt Belediyesinin filosuna 15 yeni iş aracı eklendi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve ilçenin dört bir yanında süren altyapı çalışmalarını hızlandırmak amacıyla araç filosunu genişletti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü envanterine 15 yeni iş makinesi eklendi.

Yeni filoda, 3 ekskavatör (20, 30 ve 40 ton kapasiteli), 7 kepçe, 1 yükleyici loder, 2 grayder, 1 toprak silindiri ve 1 asfalt silindiri bulunuyor. Bu yeni araçların, hem ilçedeki altyapı ve üstyapı yatırımlarını hızlandıracağı hem de depremin ardından başlatılan yeniden yapılanma çalışmalarına katkı sağlayacağı ifade edildi.

Yeni araç filosunu inceleyen Başkan Geçit, şu açıklamalarda bulundu:
“Vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek için araç filomuzu güçlendiriyoruz. Depremin ardından başlattığımız yatırımlar ve diğer hizmetleri en kısa sürede halkımızla buluşturmak için filomuza 15 yeni iş makinesi dahil ettik. Bu yeni araçlarla, sahadaki gücümüzü artırarak ilçemizdeki her mahalleye hizmet ulaştıracağız. 2025 yılında Yeşilyurt’u yeni yatırımlarla buluşturmayı hedefliyoruz.”

Başkan Geçit, yeni araç filosunun sahada aktif olarak kullanılmaya başlanmasıyla altyapı çalışmalarında önemli bir dönemin başlayacağını vurguladı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.