Yeşilyurt'ta Renkli Etkinliklerle Dolu Final Gecesi

Yeşilyurt'ta Renkli Etkinliklerle Dolu Final Gecesi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediyesi'nin bu yaz başlattığı "Yeşilyurt Yaz Akşamları" etkinlikleri, Beylerderesi Şehir Parkı’nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı özel programıyla sona erdi. Spor, sanat ve eğlence dolu etkinliklere katılan binlerce vatandaş, yazın son akşamını unutulmaz anılarla taçlandırdı. Özellikle çocukların büyük mutluluk yaşadığı etkinlikler, katılımcılardan tam not aldı.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği, Yeşilyurt Kent Konseyi'nin desteklediği "Yeşilyurt Yaz Akşamları" final gecesi, sahne şovları, balon ve köpük gösterileri, spor müsabakaları ve çeşitli eğlencelerle dikkat çekti. 7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, çocuklar özellikle sosyal ve sportif aktivitelerde büyük heyecan yaşadı.

-Başkan Geçit: “Deprem Stresini Hafifletmek İçin Sosyal Etkinlikler Düzenliyoruz”


Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, etkinliğin amacının deprem sonrası yaşanan travmayı hafifletmek ve vatandaşların sosyal hayatını renklendirmek olduğunu vurguladı. Başkan Geçit, “Geçen sene yaşadığımız deprem felaketinden sonra hemşehrilerimizin üzerindeki deprem stresini azaltmak ve yaz akşamlarını daha keyifli hale getirmek amacıyla bu etkinlikleri başlattık. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mıza özel olarak bu etkinlikleri büyük bir coşkuyla tamamladık” dedi.

Başkan Geçit, konuşmasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Bizler bir yandan kalıcı konutlar ve işyerleri için çalışırken, vatandaşlarımızın sosyal hayatını renklendirecek etkinliklerimizi ihmal etmiyoruz. Sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikler, deprem travmasının atlatılmasında önemli bir rol oynuyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızda da hemşehrilerimizi bu etkinliklerle buluşturup, bayram coşkusunu doyasıya yaşadık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.”


Yeşilyurt Kent Konseyi Müzik Çalışma Grubu’nun şarkılarıyla son bulan program, katılımcılarda büyük memnuniyet yarattı. Coşku dolu bir akşam yaşayan vatandaşlar, Yeşilyurt Belediyesi'nin sosyal etkinliklerine olan desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Etkinlikler, deprem sonrası stresin hafifletilmesine katkıda bulunurken, 30 Ağustos’un zafer ruhu bu anlamlı gecede yeniden canlandı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.