Yıldıztepe Mahallesi’nde 767 konut ihalesi yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Battalgazi Yıldıztepe Mahallesi’nde 767 konut ve 23 dükkan inşaatı ile ilgili ihalelerin tamamlandığını duyurdu. Başkan Er, vatandaşlara sağlam ve güvenli bir Malatya sözü verdi.

Yıldıztepe Mahallesi’nde 767 konut  ihalesi yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Battalgazi Yıldıztepe Mahallesi’nde 767 konut ve 23 dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin ihalelerinin gerçekleştirildiğini duyurdu. Başkan Er, bu gelişmenin Malatya’nın yeniden inşası için önemli bir adım olduğunu belirtti.


Başkan Sami Er, yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, konut ve işyeri ihalelerinin çok hızlandığını büyük bir mutlulukla paylaşmak istiyorum. Bugün de Battalgazi Yıldıztepe Mahallemizde, 27. Bölge’de 767 konut ve 23 dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihaleleri gerçekleştirildi. Hak sahipleri hiç endişe etmesin! Herkesi evine, işyerine kavuşturacağız. Şehrimizin gelişimi adına atılan bu adımın hayırlı olmasını diliyorum. Sağlam, güvenli ve huzur içerisinde bir Malatya’mız olacak inşallah.” ifadelerine yer verdi. 

Bu arada, ihaleyi 2 milyar 174  milyon TL teklif ile kazanan yüklenicinin BAYINDIRLAR YAPI A.Ş. + MFK MÜHENDİSLİK İNŞAAT A.Ş. oluşumu kazandığı,   MFK Mühendislik firmasının Elazığ merkezli olduğu öğrenildi. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.