Yol ağları konforlu hale getiriliyor

Yol ağları konforlu hale getiriliyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt’taki Fatih, Kuşdoğan ve Çayırköy mahallelerini birbirine bağlayacak 6 km uzunluğundaki yolun asfalt çalışmalarında sona yaklaştı.


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt ilçesindeki Fatih, Kuşdoğan ve Çayırköy mahallelerini birbirine bağlayacak yolun asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 6 kilometre uzunluğundaki yolun tamamlanmasıyla D300 Karayolu ile Kuzey Çevre Yolu’nun güvenli ve konforlu bir şekilde birbirine bağlanacağı belirtildi.


Büyükşehir Belediyesi’nin 8 metre genişliğinde yapımını üstlendiği yol, bölgedeki MASKİ çalışmaları sonrasında hız kazandı. Başkan Er, şehrin hem merkezinde hem de kırsalında yürütülen yol çalışmalarının vatandaşların konforlu seyahati için hızla devam ettiğini vurguladı. Kanalizasyon ve içme suyu altyapı çalışmalarının ardından başlatılan asfalt çalışmalarıyla mahalle yolları trafiğe uygun hale getiriliyor.

Başkan Sami Er, yolun tamamlanmasıyla birlikte mahallelerin ulaşım ağlarının modernleşeceğini belirtti. "Malatya’mızdaki yol ağlarını konforlu hale getirmek için yoğun mesai harcıyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla D300 Karayolu ile Kuzey Çevre Yolu'nu güvenli ve konforlu bir şekilde birbirine bağlamış olacağız" dedi.


Büyükşehir Belediyesi, hem merkez hem kırsalda sürdürdüğü yol çalışmalarıyla vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak için yoğun çaba harcıyor. Başkan Sami Er, yolun sadece mahalleleri değil, gönülleri de birbirine bağlayacağını ifade ederek, "Hemşehrilerime güvenli ve konforlu yolculuklar diliyorum" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.