“Zabıtamız Malatya'da çok güzel hizmetlere imza atıyor”

“Zabıtamız Malatya'da çok güzel hizmetlere imza atıyor”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Zabıta Haftasını tebrik etmek üzere Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleriyle Hasırcılar Kırkgöz Sahil Parkı’nda bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Zabıta Haftası olması münasebetiyle bir araya geldik. Olan güzel şeyler hepimize yansıyor, yaşanan kötü durumlar hepimize yansıyor. İlçemiz belli bir nizamda olması çok önemli. Siz tüm şikayetleri alıyorsunuz değerlendirdikten sonra vatandaşa yansımasına izin vermeden müdahale diyorsunuz. Belirlenen nizama uygun olması için sahada çalışıyorsunuz. Biliyoruz ki sizin de mesainiz yok. Her daim görevinizin başındasınız bunun için de sizlere teşekkür ediyorum. Çok güzel hizmetlere imzalar atan Zabıta teşkilatımızın bundan sonrada aynı hassasiyet ve aynı olgunluk ile Malatya’mıza hizmet edeceklerdir. Zabıta Müdürümüz başta olmak üzere tüm zabıtalarımızın haftasını kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Zabıta çalışanlarından Meral Yılmaz da anlamlı bir program düzenleyerek hem kuruluş yıldönümünü hem de haftalarını kutladığı için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.