Malatyalı Hatice Akbaş Olimpiyat Madalyası Alıyor

Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Malatyalı milli boksörümüz Hatice Akbaş, yarı finale yükseldi ve madalyayı garantiledi.

Malatyalı Hatice Akbaş Olimpiyat Madalyası Alıyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boks branşında Kadınlar 54 kiloda mücadele eden Malatyalı milli sporcu Hatice Akbaş, çeyrek finalinde Moğol rakibi Enkhjargal Munguntsetseg'i mağlup etti.

Hatice Akbaş,  Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk boks madalyamızı garantilemiş oldu.

Hatice Akbaş, TRTSPor’a yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum, çok gururluyum, Bu madalyayı almak için büyük bir mücadele verdim. Bu başarımın sahibi babam. Babamı çok seviyorum ve şunu söylemek istiyorum, bütün babalar kızlarının arkasında dursun, onlara öncülük etsin. Daha nice nice madalyalar ülkemize gelir. Çok mutluyum, muhteşem bir ekip var arkamda. Beni çok iyi desteklediler. Yıllardır bunun hayalini kuruyorum. Çok fedakârlık yaptım, destekleyen, dua eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.